tisdag, juli 02, 2013

Denna hosta...gud vad ....

jobbig den är, känns som om lungorna och hela bröstkorgen är på väg ut...nån som är intresserad av den?? Nej, det kunde jag väl förstå, ingen vill väl vara sommarförkyld. Ja, ja den försvinner väl snart...hoppas bara att det blir väldigt snart!!
 I ett tidigare inlägg skrev jag om blommorna som jag tillägnat mina hundar (som inte  finns längre), idag hittade jag ett kort på dom. Kortet är tagen 1996 i maj. Tilda till vänster är 6 år och Selmi till höger är 4 år. Selmi gillade inte alls att vara hos fotografen, det syns väldigt tydlig. Men som sagt ingen av flickorna finns i livet, Tilda hjälpte vi 1999 efter en tids sjukdom och Selmi fick somna in 2005 pga ålderdom.
                                       
 Sockorna är klara och läggs nu i fästarlådan....

..nya sitter på stickorna....Ska bli älgar på dom här. Mönster har jag hittat på Järbo, det är ett vantmönster som jag använt.
Jag hosta och stickar vidare.....

Kram

3 kommentarer:

 1. Jag fick en idé...vi kan byta hosta med varann och se om det är nån skillnad!? Två veckor här jag hållit på nu och det verkar vara mycket var än.. Fy, fy vad jobbigt det är!!
  Du är i alla fall flitig och stickar fina grejor du!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Äsch då, nu gick det inte att kommentera här......
  Först ville jag skicka en stor krya på dig kram, för den hostan är allt annat än rolig :-)
  Sedan skrev jag: Åh, vad roligt att få, se bilder på dina hundar. Det syns verkligen vad hon tycker om fotograferingen ;-)
  Var kom dom från? Minns du?
  Än en gång. krya på dig
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!
  Det är roligt att ha sina älsklingar kvar, om så bara på bild!
  Kram//Maja

  SvaraRadera