tisdag, juli 23, 2013

Ett stort tack vill jag.....

..ge min granne som ser till att jag gör som hon, håller ordning på mönster.
 Hon kom in häromdagen för att prata mönster, då hade hon med sej en pärm där alla hennes mönster satt fint och prydligt indelat i vantmönster på ena sidan och sockmönster på den andra sidan.  Då blev jag sugen på att ha samma ordning, jag har bara haft mina mönster i 2 högar...en vanthög och en sockhög.
Nu har jag en vantpärm och en sockpärm.
                                                                Tack till grannfrun!!!
 Lite symaskin blev det idag, eftersom vädret inte varit så jättevarmt så passade jag på. Jonas har nästan vuxit ur sin klubbjacka och tyckte att han behövde ha en ny. Klart jag fixar det till honom. Jonas blev jätteglad och nöjd över sin nya jacka.
Sen hann jag även få igång sockstickningen....det är ett dropsmönster 142-35 Roses with Love. 

Kram

5 kommentarer:

 1. Sitter o svär över mej själv...Nånstans har jag sett mönster på renar som parar sej...Men kan inte hitta det alls nu när en st 60årsdag närmar sej o det skulle sitta perfekt! Du som stickar jämt o ständigt har du något sådant i dina gömmor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. KH om du är här inne igen så hittar du ett mönster på den här länken,kan det vara den?http://365sakerdukansticka.blogspot.se/2012/01/263-lykke-i-skogen.html
   Här kommer ett mönster till.
   http://www.ravelry.com/patterns/library/fornicating-deer-chart
   Kram sytanten

   Radera
 2. Mycket fint i din blogg. Visst är det bra att få ordning på sina mönster, då kan man sitta och bläddra i dem när man inte har något annat för sig och drömma om allt man vill göra

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera