torsdag, juni 05, 2014

Inte så roligt....

..för lilla Jonas idag... eller egentligen började det igår.... när han hade så ont i sitt knä som han gjort illa och kände sej lite snuvig och ont i huvudet....lite över normal kroppstemp hade han men det trodde vi skulle vara borta idag...Inte alls kan jag säga. Idag har febern varit ganska hög och Jonas hade ont i huvudet och ville att mamma skulle vara hemma från jobbet. Nu fick jag jobba några timmar men gick hem på eftermiddagen för att pyssla om honom lite.....nu på kvällen är febern lika hög som i tidigare idag...tur jag hann köpa lite febernedsättande tabletter på apoteket. 
Här sitter killen som har skrivit på för jobb. Lite "plugg" inför jobbet som startar upp på måndag håller han på med ikväll.... Nästa vecka blir han dubbelarbetande.....eftersom skolan inte är slut riktigt än och han börjar sin introduktion redan på måndag. Philip tycker att det ska bli riktig spännande men lite nervös är han.
Lite stickning hann jag med...ena barnsockan är nästan klar, hälen saknas men den kommer senare....socka nr 2 är nyss påbörjad....
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar