torsdag, oktober 20, 2016

Underbar make !!!!

 Det är precis vad jag har!!!!
 Han delar inte mitt intresse men han ställer upp för mitt intresse. 
När mitt mönsterpapper är slut och jag inte hittar nåt bra sådant i stan...då följer han med mej till Norrköping och handlar.....
 ...att han sen råkade hitta ett fint tyg som han tyckte att jag skulle köpa gör ju inte saken sämre precis. Jag är ju väldigt lättövertalad så jag köpte en bit.....lila pandatyg....
 Och eftersom jag "råkade" sy lite försmå jeanstights så behövde jag en bit nytt jeanstyg.....
 ...mitt svarta jerseytyg tog ju oxå slut när jag sydde min tunika med zebror....och svart jersey går alltid åt. Jag hittade förresten en bit mörkgrå jersey oxå.
Lilla maken hittade en viscosetrikå  i färger som fanns på hans byxor som jag sydde till 60-talsfesten i somras... nu tyckte han att jag skulle sy mej en klänning av detta tyg...vi kan ju matcha varandra lite ...om vi ska gå på nån mer tillställning.....eller oxå kan jag bara använda min klänning iallafall. Jag gillade färgerna i tyget och det är ju det viktigaste.
En bit viscostrikå i grått med fjädrar på hittade jag oxå.... tror bestämt att det oxå ska bli en klänning.... Kanske inte behöver sy några byxor...det får väl bli en klänningsvinter.
Några varv på fiskbenssockan.....fick avsluta kvällen.

Kram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar