lördag, mars 25, 2017

Bästa grannar på elitnivå!!!!

Det kan jag säga att jag har!!
Där jag bor ska det göras ett stambyte....och just nu så ska det grävas i utemiljön. Jag har lite blåbär som stå precis där det ska grävas och Jonas har hjälpt mej att plocka undan och gräva växter idag. Vad skulle jag göra utan honom... Stena och plattor har han burit och när vi tror att den sista buske bara ska grävas upp lite, lite till så tar orken slut och busken sitter kvar.
Men eftersom jag har dom bästa grannar på elitnivå så fick jag enormt mycket hjälp. Förts får jag hjälp att gräva upp det sista med busken då mina armar och rygg strejkat, sen hjälper grannen Jonas att plantera buskarna inne på gården...och därefter kommer jag på att jag måste på något sätt ta bort en bit av altanen....Då kommer grannen in med cirkelsågen och fixar det !!! 
Jag är enormt tacksam för all hjälp jag och Jonas fick idag, min lilla make var tvungen att åka och jobba och grannen kom till undsättning. 
Nu kan dom komma och gräva bäst dom vill... och jag längtar tills allt är klart så jag får göra om  och färdigt på baksidan igen.....
 Så är det våffeldagen idag....och vi äter olika, Jonas med grädde och sylt....
 ..själv  lägger jag  lök, crème fraiche, rom och räkor på mina.....
Avslutar kvällen med några varv på sockorna som avkoppling.... 
Ska snart ställa om klockorna då sommartiden startar inatt.... 
Heja sommaren!!!!

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar