fredag, februari 26, 2010

Nu är det fredag .... Äntligen!

Jaha, då var det dax att fylla (28) år igen. Har liksom glömt hur många men det gör inget. Fått presenter har jag... av min kära make fick jag broderier som vi handlade när vi var på symässan, fick välja själv! Och av min kära syz fick jag denna fina ask men godbitar i.


Av min mamma fick jag lite pengar som jag köpte en lite massagegrej för, ser ut som ett UFO. Men riktigt rar att lägga på ryggen.... Jonas kör bil med den på min rygg, och jag kör bil på hans rygg. Ett par trisslotter blev det oxå, tilloss båda... vi fyller med ca 10 dagars mellanrum, perfekt att fira tillsammans!Eftersom vi är lika gamla blir det bara en stor fest när vi "nollar", det blir så jobbigt med flera.

Sen har jag gjort nåt som jag lovade mej själv att inte göra.... har gått med i face book. Har egentligen inte tid med sånt man jag skulle så gärna vilja hitta mina gamla klasskamrater, och se dom på en återträff. Nackdelen är att en del har bytt efternamn och det blir svårt att söka. Sen är det säkert lika många som säger som jag gjort ...aldrig facebook. Ja vi får väl se vad som händer, kanske hittar jag nån eller dom mej.

Nu ska jag ta´t lugnt i fåtöljen, ett glas rött ska jag ta.... så

Kram

2 kommentarer:

 1. Grattis ännu en gång!
  Förstår att det är skönt med bilkörning på ryggen.
  Facebook är riktigt kul tycker jag, men jag har inte hittat några gamla klasskamrater. Jag har släkt, vänner och arbetskamrater som jag håller kontakt med. Tyvärr fastnar jag lite väl ofta vid facebook för det finns även spel där. :-)
  Ha en fortsatt trevlig födelsedag!

  SvaraRadera
 2. Ett försenat grattis... underbar ask du fått! Inte dumt med en syster som kan scrappa *L*
  Ha en härlig dag!
  Kram lene

  SvaraRadera