torsdag, juni 24, 2010

Handarbete...?

Nej, idag blev det inget gjort på den fronten..... Idag är det 16 års kalas!!!! Först åkte vi och handlade, Albin och jag .....lämnade lite "jobb" till syz, och köpte lite ny broderitråd. Sen hem , städa lite...? Nejdå inte det heller.... Vi har haft strömavbrott i stort sett HELA dagen mer eller mindre. Varannan timme typ!!!! Hann fixa en termoss kaffe innan gästerna kom.... ..påtåren fick vi koka på trangiaköket!!! tur att man är ganska van vid trangia...?! (Hade ett när vi var på cykelsemester.) "Utflyktskaffe" smakar faktisk riktigt gott, även när man är hemma.
Glass, tårta och kakor som jag inte bakat själv serverades och åts med god aptit..... många trevliga gäster kom det och roligt hade vi!!!

Hela uteplatsen blev full... grannen fick komma in och äta upp det "sista" av tårtan... .. senblev det en god drink innan det var dax att avsluta kvällen... myggen börjar bli aggressiva och vill bitas... det gillar vi inte!!
Nu ska vi ta hand om disken....försöka bringa ordning på alla saker som behöver justeras efter dagens strömavbrott.....!! Många klockor blir det att ställa!!
Kram

1 kommentar:

  1. Usch, vad tråkigt med strömavbrott och mygg.
    Men ni har haft en toppendag iallafall förstår jag. Hoppas sonen är riktigt nöjd med sin dag.
    Ha en riktigt skön och trevlig midsommarafton!!!

    SvaraRadera