torsdag, november 25, 2010

Jaha då var det nästan...

..slut på veckan. Ikväll så blev det lite festligheter i Jonas klass... barnen sjöng för oss föräldrar och vi bara njöt av deras ortroligt starka röster. Barnen fick pyssla lite oxå om de ville.

Nu blev den lite tokig.... kom lite på sniskan... men det ska vara en ljuslykta som Jonas fixade till på pysslet.... mycket glitter och "bling" ska det vara.. Jonas ÄLSKAR när det glittrar! Fikade gjorde vi oxå... alltid kul att träffas, de andra barnen och deras föräldrar.

Tapetseringen är INTE klar..... blir lite "lack"/ sur..... han skulle vara klar idag... vi ska ha lite kalas på lördag så det blir lite stressigt. Dessutom har jag fått nya beställningar på broderade örngott så jag behöver mitt köksbord på plats!!! Vi får väl se vad han gör imorgon...den där målaren.


Kram


2 kommentarer:

 1. Här håller min tapetserare igång och har fått upp 10 våder nu. :-)
  Han hade tänkt börja på lördag när jag ändå jobbar, men han börja ikväll så då är det kanske färdigt imorgonkväll när jag kommer hem.
  Håller tummarna för att din målare gör klart imorgon.

  SvaraRadera
 2. Roligt med sådana träffar i skolan. Det blir lite mer avslappnat. Hur är det med din fot ??
  Jag tror att du är precis som jag. Har alltid något på gång. Det är min avkoppling. I tvsoffan har jag alltid något i händerna . Jag är inte mycket för att sitta och slappa. Jo i sommarstugan , vid stranden ...sitta och titta ut över havet. Hoppas du får köket fixat före kalaset !! Kram Eva

  SvaraRadera