söndag, december 26, 2010

Oj då... redan söndag.

Här kommer sockorna... som jag gjorde klart igår kväll.... Det går väldigt fort med sockor... man kan det nästan utantill när man gjort några par.

 Storleken är nog 39 tror jag....garnet är ett som jag köpte på Citygross, troligen i våras.... den innehåller lite ull så dom blir varma och sköna. Jag har stickat till Jonas i det här garnet och han gillar sina sockor jättemycket.
Visst ... det är söndag men jag blev bara så sugen på att prova en ny drink som jag hittade recept på i en veckotidning..... Bacardi razz, sprite, tranbärsjuice och hallon.... MUMS!! ( det blev bara en, det är jobbardag imorgon)

Sen blev det lite stickning oxå... ny gammal så att säga. Tröjan började jag på i våras nångång tror jag. Bakstycket ät färdigt ....nästan, sen ledsnade jag. Nu när jag gjorde plats för granen och var tvungen att plocka bort och städa bland garnerna så kom detta fram. Ja, ja ... bara att sätta igång igen då... och slutföra tröjan!! Den blir säkert varm och skön när det är kallt ute. Det ska bli en rejäl polokrage på den oxå.

Trevligt fortsättning på er där ute!!
Kram
3 kommentarer:

 1. Kram på dig Bettan! Men gud vad du är produktiv i din stickning. Du är så duktig. Raggsockorna ser så sköna ut. Här ute på landet måste man antingen ha raggsockor eller tofflor på jämt så här på vinterhalvåret. Golven är inte de varmaste minsann.

  Ha det så bra.


  Kram Inka

  SvaraRadera
 2. Den där drinken var precis vad jag satt och längtade efter igår; röd, kall och fräsch ser den ut. Mmmm...
  Jo, sockor är härlig stickning. Bara att pinna på. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också att sticka sockor och vantar med för den delen, de blir ju färdiga! Och du har tagit tag i ett UFO också, det borde jag också kanske...

  SvaraRadera