söndag, juni 14, 2009

Fest helg i Göteborg.


Jonas har just hoppat upp i sin säng inför helgen, vi sover på ett hotell i Mölndal han får sova ovanför sina föräldrar.

Festplatsen, "slottet" som vi ska ha picknick heter Tibellsak villan. Man fick inte fotografera inomhust så då får ni titta på utsidan ist.


Tjusigt, eller? Inomhus finns massor av fint att se, fin stukatur i taket bla. Det är orginal från 1800-talet, parkettgolv och väggmålningar.

Massor av aktiviteter för oss fanns det, för barnen , ansiktsmålning, krypa i tunnlar,spela tennis, kubb och badminton mm



Trollkarl fanns det oxå, en riktigt rolig sådan





Ponnyridning för dom som ville, Jonas gillar hästarna. Han rider så avslappnat att man tror att han är född i sadeln.

Här visar Jonas ett ballongsvärd som han fick av en som fixade att knyta ballonger som man önskade.




Trött blir man av att göra så mycket, här sitter Philip och kopplar av lite under ett STORT träd. -Vilken sort? ... - det har jag inte en aning om. Men väder hade vi iaf. Strålande sol när vi kom till mölndal.



Dans om man vill, för gammal som ung. Många fin gamla godingar spelades det, Ebba Grön, Tomas Ledin, Winnerbäck mfl.




"Draget" i full gång



På vägen hem, vi hade sol då oxå. Stannade vi till i gränna. Köpte lite polkagrisar och njöt en stund i solskenet. Man vet ju inte hur länge det följer oss. Jag hoppades att det skulle följa ända hem, men........? Vi stannade en sväng på ikea A6, Jönköping. De hade lite rea...... ja, jag handlade..... Lite snygga muggar för 5 kr/st billigt va? Jag tänkte ta dom med till jobbet, vi har lite dåligt om dom. Så himla mycket mer blev det inte, Jo visst ja.... lite handdukar och ljus och skohorn.....men sen är det slut. (jag lovar). Vi har haft en jätterevlig helg, ja nästan lite lyxig vi har inte behövt laga NÅGON mat själva. Tom frukosten slapp jag fixa. Hotellfrukost smakar himla gott!!!
Ja, nu blev det lite mycket att läsa men å andra sidan är det ju två dagar som skulle på pränt.
Nu blir det inget mer.........för idag iaf.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar