fredag, augusti 21, 2009

Nu är det fredag igen!!!!!

Oj vad den här veckan gick fort!!! Ja, jag har nästan inte hunnit med. Nå,nå det ska nog funka iallafall Efter det sedvanliga fredagsnöjet... att handla mat och godis till helgen bestämde vi att vi ska nog mysa ikväll. Ja jag fixar med maten... våfflor med sylt och grädde eller med räkor, lök och rom. -"Dags att komma".... två av mina tre pojkar dyker upp. Hmmm var är den yngsta, han som bestämde att vi skulle äta våfflor?. Går in i Jonas´ rum....... han har somnat i sin säng under gosiga täcket..... klockan är 17.45. Ja, ja han får väl sova då. Veckan har varit jobbig för honom, mycket nya barn som in skolas på fritids. Nästa vecka börjar ju skolorna och då börjar han i "nollan" Nåväl... efter maten kollade jag in blåbärsodlingen.... det är skillnad på blåbär!!! Buskarna står bredvid varandra och de har fått lika mycket vatten under våren ändå är det skillnad. det är jätteblåbär alltihop. Goda är dom iallafall. Jag plockade nog 1,5 liter igår och nästan lika mycket idag. Dagens skörd ska jag frysa in, för kommande pajbak. Jag får nog plocka mer i helgen, de mognar ganska ojämnt.
Så jag kommer att avsluta min kväll med tyst och lugnt i huset. Troligen framför tv:n med ett glas kaffe ( wishky finns i botten av glaset). Den enda oron är väl tonåringarna.... att "dom kommer in, innan de går och lägger sej", den lilla sover ju redan.
Vi får ladda inför morgondagen.... då har vi kvartersfest!!!!!!! "Alla" är med om man vill, blir bjudna på grillat kött och potatissallad. Hoppas att SOLEN vet att vi ska ha fest!!!!!
Kram

2 kommentarer:

  1. Det hoppas jag verkligen att ni får för det vill jag också ha för jag ska också på fest imorgon(om jag är frisk!). Det är våra grannar som ska ha 101-årsfest.
    Ha en skön fredagkväll!

    SvaraRadera
  2. Vi ska oxå ha gårdsfest i morgon. Blir det tråkigt hos er får ni väl pallra er hit (och tvärt om).Men vilka stora båbär!Riktiga mutanter.Goda ser de ut. Kram Titti

    SvaraRadera