söndag, augusti 02, 2009

Nu är semestern slut.....

.... för den del. mats börjar att jobba imorgon men jag är ledig 1 vecka till!!!!!! Inatt hade vi ett gäng "goa "killar hemma, dom skulle lana, ja hålla på med datorn på natten. Eftersom de inte orkade bädda in en extrabädd så låg dom alla tre i samma säng. Om man ligger skavfötter så funkar det och om alla ligger still!! Kan nämnas att det var jättevarmt i ruummet när jag väckte liv i grabbarna.
Här är en bild på Anders Haglund, dagens föreläsare i stockhom. Vi var där idag och lyssnade på honom för andra gången, han är så otroligt BRA!!!!! Idag pratade han om hur vi ska ta hand om oss, vilket tillstånd vi ska vara i för att vi ska få allt att funka som vi vill. Ja han är helt enkelt jätteintressant och rolig att lyssna på. Kan rekommenderas!!!!!!
Fö har det inte blivit så himla mycket, Titti var här och hämtade en present som skall ges bort till en 50 åring och sen bestämde vi att vi skulle ha lite kräftor och ett glas gott..... så jag har nu sms:at till de tjejer som brukar träffas ett par, tre, fyra gånger / år för att ha trevligt, äta gott och "skvallra" lite. (Vi är fd arbetskamrater och har så jättetrevligt när vi träffas.)
Imorgon ska Jonas börja fritids.... spännande!!!! Rapport kommer.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar