onsdag, april 14, 2010

Soligt som bara den!!

Vilket underbart väder vi haft idag... jag vill ha mer...mer mer! Klubben för soligare väder sammanträder .... punkt 1: soligt varje dag fram till semestern!
Punkt 2: Regn endast nattetid!
Mötet avslutat!

Lite stickat på tröjan har det blivit.... avmaskat för ärmhålet har blivit gjort. Nu känns det som om bakstycket snart är klart. Det börjar att bli tungt. När man tittar på tröjan ser den lite löjlig ut.... jag gjorde lite fel med resåren, det skulle vara 3 aviga, 3 räta. Jag läste inte utan stickade som jag brukar 1 avig, 1 rät. När jag skulle kolla hur långt reåren skulle vara så ville jag inte repa upp. Dessutom tycker jag att det är snyggare med vanlig resår.

Jag har gjort ett par mönster oxå .... två namn som ska sys på två handdukar, jag visar när dom är klara.


Börjat läsa en ny bok...kommit till 2:dra kap. Lite märklig men jag tror att den är intressant. Konstig titel men det var den som lockade mej att börja läsa boken! Jag ska göra det nu genast.

Kram

2 kommentarer:

 1. Hejsan.
  Du jobbar och är flitig.
  Jag och grannen ska på ett broderi Café i dag. Det ska bli intressant.
  Är du mycket på stick Caféer och sånt?
  Ha en solig dag

  SvaraRadera
 2. Nej det är jag inte. Jag sitter hemma och hämtar min energi och lugn bakom/framför symaskinen, framför tv:n med stickningen eller i sängen med en bra bok. Sen träffar jag ett par vänner varje måndagkväll hos mej och då syr vi ....och fikar.
  Kram
  Sytanten

  SvaraRadera