tisdag, maj 25, 2010

Tisdag......

..öm i kroppen.... jag var hos massören igår... brukar inte bli såå öm, men idag känns det som om jag har blivit överkörd av en lätt lastbil!!! Men det gårväl över om några dagar. Jag har ju haft problem med nacken och övre delen av ryggen.. typ nackspärr, det fixade massören nästan, nu är det bara lite kvar och om jag sköter mej och gör mina "övningar" så går det nog snart över. Iallafall så har jag sytt färdigt det jag inte hann igår.... Jonas ska på ett kalas till, en tjej den här gången. Hela klassen ska bli bjudna på en "tuffis" tur till hamnen och sen blir det väl fika och lek. Så Jonas har bestäm igen hur handduken ska se ut. -Hon gillar RIKTIGA hästar.... hur menar du frågade jag. -Såna där bruna, svarar han då. Så vi kollade vad jag hade i mönsterväg.... det här tror jag kommer från Design By Sick. Hästen är på plats och namnet fick lite "glittrig" slivertråd medföljande den blåa tråden. Jonas är jättenöjd. (Jag tror att jag är nöjd oxå.)
I förra inlägget hade jag sytt Kitty mönster.... det stora motivet (10x 12 cm) Här har jag provat ett lite mindre motiv. Storl är ca 5x6 cm. Jag sydde dom på ett örngott, vänster sida. Jag ligger oftast på min högra sida när jag ska sova och då kan jag titta på de små figurerna!

En liten närbild...
...en till närbild, söt nalle.....
....och en till. Den här tycker jag bäst om. Den är helt underbart läcker, lagom tuff (så den passar nog mej.)
Nu har jag nog sytt färdigt för ikväll... är lite trött i ryggen, gubben får nog hjälpa mej med Aloe vera heat så att det blir lite varmt på ryggen och nacken... man sover så gott då.
Kram


2 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du fick en god natts sömn.
  Solen skiner redan, jag trodde den skulle börja skina vid 15-tiden. Så nu ska jag njuta och städa.
  Ha en skön onsdag!

  SvaraRadera
 2. mmmm... dom var söta! skulle passa perfekt på en liten tröja till Linneá. Jag vet att Jenny gillar "hello kitty!
  kramiz

  SvaraRadera