söndag, juni 20, 2010

Tack Sus....

..för att du tipsade om "sidan". Nu har jag då, eller rättare sagt min man, handlat...... Jag fick en förfrågan om jag kunde fixa en handduk att ha "nära" till hands vid fisketuren...och det skulle vara en gädda på den..... nu har jag då hittat gäddan (tack vare Sus, vem du än är), nu ska jag bara sy till den sista delen... den som ska hänga i byxan.... jag ska prova imorgon om jag hinner....
.. när maken ändå var i köpartagen .... hittade han denna lilla söta "devil".... han köpte den oxå!! Till glädje för mej. ( mycket snäll make har jag!!!) Jag ska sy färdigt denna oxå, ska bli en spishandduk!!!

Virkade färdigt handduken gjorde jag oxå, den blev jag nöjd med... ska nog hänga den vid grillen....bra att torka sej på när man blir kladdig!!!
4 årskalas har vi varit på , "tösabiten" blev glad för alla spiderman saker vi hittade ( strumpor, duschskum, målarbok och matlåda) hona hade en god tårta som föreställde spiderman.... och flaggor med samma motiv, man kände sej som en "hjälte" när man skulle åka hem.
Jonas har äntligen blivit skaplig i sin nacke... han kunde leka obehindrat idag och det känns skönt, han har varit lite irriterad ... (inte så konstigt) det mesta av hans humör har gått ut över mej... ( som om min egen nacke blev bättre av det, ja, ja vi får massage på jobbet imorgon).
Nu ska jag se till att lillpojken somnar nångång..... vi ska gå upp tidigt imorgon.... det är ju måndag!!!!
Så jag säger väl som jag brukar...
Kram

2 kommentarer:

 1. Jag gillar sånt sicksack-mönster, det e jättefint! Får våga mig på det nån gång! Tror alla våra "gubbar" e lite liknande när det gäller relationen till garn. "du har ju massor, måste du ha mer?"hihi, sov gott

  SvaraRadera
 2. Gäddan ser riktigt verklig ut.
  Den röda figuren var en söting, fast han vill nog inte vara det.
  Och din virkade handduk är jättefin.
  Dags även för mig att leta mig mot sängen för det är ju som sagt måndag imorgon.
  Ha en skön sådan och hoppas du får sol

  SvaraRadera