onsdag, januari 19, 2011

Tiden bara försvann...

.. ja så konstigt kan det bli ibland. Först på morgonen... den årliga besiktning av bilen.... det gick bra!! När annat krånglar med bilen är det tur att besiktningen är ok. Sen .. jobba som vanligt... Efter jobbet dax att fixa nya linser... ny synkontroll behövdes visst oxå... sist jag var där var aug -09. Så lite förändringar har det blivit, det är väl åldern????
Sen hem och fixa mat och lyssna på läsläxor.... därefter dax för några varv på stickningen. Nu har jag satt båda ärmarna på samma sticka, ganska många maskor men jag har nog ite så jättemånga varv kvar så jag tror det blir lättare att "jobba" med båda samtidigt. Ska göra 7:de flätan på ärmarna men jag gör det imorgon... behöver komma isäng och kanske läsa lite i min "braiga" bok....

Imorgon är sista dagen i min utlottning...passa på om du vill ha chans att vinna. Skriv in dej i "Mr Linky" rutan. Lycka till!!

Kram

4 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Tur att bilen gick igenom besiktningen :) Och tur att jag kikade in här och på ditt utlottningsinlägg! Jag har ju länkat till din tävling och allt, men hade glömt att anmäla mig! Men nu är det gjort iaf. Får bar vänta och hopas på tur då :)

    /F

    SvaraRadera
  2. Oj låter som en hektisk dag! Kul dock att se på när tröjan växer fram... :)

    SvaraRadera