onsdag, januari 11, 2012

Nu blir'e dubbelarbete igen : )

Det är inte så farligt som det låter...allt är i mitt eget intresse....
 mina vantar fortsätter jag att sticka på, ett fantastiskt vackert mönster och roligt att göra.....det blir lixom "ett varv till...ett varv till..."
Sen blev det en beställning på ett svart pannband...det har jag precis lagt upp maskorna till....här ska stickas så stickorna glöder........nejdå inga glödande stickor, då bränner man sej bara och kan inte sticka : ).

Jag har suttit framför tv:n och stickat, kollat in tv 4 fakta...vilken kanonkanal!!!!såg ett progarm om en kille som hade ett syndrom (börjar på T men kommer inte ihåg namnet)som ger ett outvecklat skelett i ansiktet, han fattas kindben och har outvecklade öro bla. Vilken kille!!! Helt otroligt att han vill dela med sej av sej själv. Jono och hans flickvän Laura berättar om sitt liv och sina funderingar ...fantastiskt att få "vara med". Jag hoppas att det kommer en fortsättning , det har varit 2 onsdagar o jag ska kolla nästa vecka om det fortsätter då...jag vill ju veta hur det går för dom.
Sen blev det en titt på Royal Prince Hospital oxå...väldigt intressant!!!!
Kram

4 kommentarer:

  1. Vantarna är fina!
    Vi har inte kollat samma på tv iallafall;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Återigen finfina vantar. Har du stickat mönstret med ett melerat garn? Det ser så fint ut. Jag hade fundering på att använda ett Norogarn som mönsterfärg, men har inte riktigt kommit till skott....

    SvaraRadera