lördag, april 21, 2012

Det blev ju ett väldigt ....

..kort inlägg igår, det var ju så att precis när jag skulle skriva ringde telefonen och min arbetskamrat som fyllt 50 stod utanför och väntade...vi hade beställt bord och vi skulle från jobbet gå ut och äta med henne. Och det var en jättetrevlig kväll med god mat och dryck. Klart att vi ska göra om det, gå ut och äta förstås...vi behöver inte fira nåt utan vi kan gå ändå...bara det att vi ska ta oss i kragen. Tyvärr går man bara när nån fyller eller går i pension eller nåt åt det hållet...jag tycker nog att man kan fia vad som helst...tex att vi har det så bra på jobbet. Det är väl en anledning så god som någon att få fira!!!! Jag fick "sällskap" med mej hem oxå...brukar inte vilja ha det, det ville jag inte denna gången heller men det bara blev så...en liten bacill som gav mej både snuva och hosta...hoppas "den" ger sej iväg med det snaraste....


Jag har börjat lite smått på tröjorna som är beställda, namnet på ena tröjan är klart...har börjat lite på framstycket oxå med massor av trådtrassel....så den bilden får vänta lite...måste trassla ur kameran först (hihi, bara skojar men mycket trådar blir det)... En roligt tröja att sticka, det var så länge sedan jag stickade killtröjor av det mindre slaget...mina grabbar är ju så stora nu och inte så sugna på stickade tröjor längre...det ska vara hoodies.

Kram

2 kommentarer:

 1. Så avundsjuk på dig och din turbofart på stickorna!
  Jag har stickat 25 maskor sedan JANUARI!!
  Jag längtar och undrar om jag någonsin kommer att kunna sticka igen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Först och främst: Krya på dig, bättre sällskap än baciller kan man ju ha... Och NÅGON anledning att fira kan väl alltid hitta ;-) det är ju alltid kul att komma ut lite menar jag.

  SvaraRadera