söndag, april 29, 2012

Smidig som ett kylskåp...

..så känner jag mej, lite lätt stel och oformbar. Hade lite besvär med nacken och övre delen av ryggen innan helgen, trodde det berodde på min kudde...sen blev det väl inte bättre av att jag oljade in altanen trots att jag jobbade både höger och vänster händigt.... Nåja jag tar väl en stor värktablett innan sänggåendet ikväll och hoppas på det bästa...annars är det ju kortvecka nästa vecka så jag får vila upp mej lite...eller oxå blir det en sväng till kiropraktorn så får han kolla vad jag ska göra.  Bra blir det alldeles säkert, det brukar det bli.
Stickat lite har jag kunnat iallafall....båda ärmarna är färdiga till den större tröjan....Nu ska jag räkna ut hur ärmarna till den mindre tröjan ska se ut, var jag ska placera spindlar och "gubbe".
Ha en bra vecka och en fin valborg!!!

Kram

6 kommentarer:

 1. Inte konstigt om du får ont!
  Du är ju igång hela tiden!!!
  Stor kram och hoppas att tabletterna hjälpte!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du får ta hand om din kropp på bästa sätt. Ont ska man inte ha. Däremot ska man ha en trevlig Valborg och det önskar jag dig.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Var rädd om dig! Hoppas det onda har försvunnit tills i morgon. Det vore ju förskräckligt om du inte skulle kunna sticka ;)

  SvaraRadera
 4. Var rädd om dig! Hoppas det onda har försvunnit tills i morgon. Det vore ju förskräckligt om du inte skulle kunna sticka ;)

  SvaraRadera
 5. Tröjan tar sig fint!
  Trevlig Valborg.

  SvaraRadera
 6. Trevlig valborg och krya på nacken! :)

  SvaraRadera