tisdag, april 07, 2009

Oj,oj,oj....



vad gott det var med lite påskmat. Vi hade lite påskbord på jobbet, "flickorna" är jätteduktiga på sillinläggning, köttbullar , janson och prinskorv. För att inte tala om ägg med "klet" på, mums!!


Efter jobbet blev det simskola med Jonas, han går ¨återigen en vecka i sträck. Och nu.....börjar det riktigt att släppa, Jonas simmade MED "syrgastub" innan simskolan det blev 125 meter utan paus.( jag behöver minst en paus/ 25 m). När det blev dax för simmis, tränade barnen precis som vanligt. När alla var klara för att sluta fick Jonas simma sist, och då hjälpte Andreas till att fixa "flytet" med hjälp av "strömvirvlar" som han gjorde med hämderna. Jonas lyckades att hålla flera simtag utan "tub". När det sedan var dax att gå upp ville Jonas prova att simma utan "tub" och då gick det jättabra. Han hade hittat en del av "flytet". Vi ska prova mer imorgon och då ska både jag och Mats bada med honom wefter simskolan.




Efter simskolan åkte Mats och jag och tränade lite, det var ju några dar sedan. Det gick bra den här gånen oxå, lite högre vikt på en del övningar. Nu ska jag fylla på energiförrådet med lite keso, apelsin och ett par goda nyttiga mackor med ost på.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar