lördag, maj 16, 2009

Lördagsnöje??? !!!

Vilken lördag!!! Först var det min egen tid, jag var hos frissan och fick ett par fina flätor. Riktigt mysigt att bli lite ompysslad, få massage i hårbotten och blir kammad som ingen annan kan. Tina är alldeles jättebra på sånt. Tack för frisyren( synd att jag inte kan göra sånt själv, armarna räcker inte till)Sen när jag kom hem väntade tvätt och inköp av mat. Sen hängdes tvätt och rensades lite ogräs, jag har en jätterar Philip som körde bort allt i skottkärran till vår ogräscontainer. Visst blir man nöjd när man är klar!!! Men det var inte Jonas!!!!!!! Jonas ville så himla gärna baka pepparkakor (favoriter!!), han hittade lite deg i kylen för några dagar sen. Bara till att baka då!!!!
Ja, ja om han får ha kul så måste jag oxå få göra nåt som jag gillar........ Jag köpte en jeansjacka till honom och han ville att det skulle stå hans namn på ryggen. Sagt och gjort det ställer hans masmma upp på!!!!!!
-bokstäverna ska vara "guldiga" mamma.
-Ja lilla vän, blir det bra såhär? Visst blev det cooooolt!!!!!
När allt nu blev klart i skaplig tid så var det enhälligt beslut att grilla. Det var jättegott!!! Här avslutar vi kvällen och glöden med att grilla maschmallows (tror att det stavas så här). Personligen gillar jag dom bäst direkt från påsen, man vad gör man inte för barnen..........

Ha en trevlig kväll!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar