tisdag, november 24, 2009

Hur kan man bli så himla trött?

Ja, den frågan är svår att besvara..... Igår morse försov vi oss, hela familjen.... jättejobbigt. Så natten till idag hade jag svårt att somna med den följd att det blev en ganska kort nattvila. Jag vaknade trots allt när klockan ringde imorse... jättetrött, förstås. Men idag har jag jobbat på som vanligt, skjutsat "gubben" och mellangrabben till vaccinationsplatsen för "lilla" sprutan, varit hos syz och lämnat tillbaka det som inte blev sålt i lördags på marknaden ( och pengarna för det som hon fick sålt). När jag var hos syz så hittade jag små, små pepparkaksformar som hon hade fått "hem". Blev bara tvungen att köpa en påse, ska använda dom till mina julkort. köpte lite tejp oxå , så att jag kan sätta fast mina broderier på kortet. Har bestämt att jag ska ta en dag och vara hos min syz och fixa mina julkort, vet bara inte när.

Såå ingen symaskin idag...... orkar inte, sen blev det lite sent oxå, maten blev inte färdig förrän kl 19.00 eftersom det var så mycket att fixa med innan. Nu sitter vi framför tv: gubben och jag, (Philip har börjat få ont i armen efter sprutan.... han ska till badhuset imorgon...friluftsdag.) vi ska ta en kopp kaffe, kolla lite på "burken" och invänta "Gordon Ramsey", favoritprogrammet på tisdagar.
Nya tag imorgon med sömnad (kanske) och lite städning....(inte så kul, men det måste göras).

Kram

2 kommentarer:

 1. Tänk att en hel dag blir förstörd när man försover sig en morgon. Jag har också gjort det någon gång och jag vaknade nog inte på hela dagen.
  Skulle ha behövt städa hela dan idag, men det har det inte gjorts. Men vaddå, det finns andra dagar.
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. Tack för hjälpen med försäljningen i helgen!!
  Här har du en till som sitter & väntar på Gordon.
  Trött!! vad är det?? Ha:)ha:)
  kram//syz

  SvaraRadera