måndag, juni 14, 2010

Alltså... om det inte blev nått sytt....

. så kunde jag sticka istället. Fortsatte på min tunika, stickade båda ärmarna.... gick fort, de skulle bara vara 7 cm höga. Sen "kopplade" jag ihop ärmar och tunika och nu stickar jag vidare..... .. på den tills den är klar. Hoppas att det ska gå fort, jag är nyfiken på hur den kommer att passa mej.... gillar färgen väldigt mycket.
Har väl inte lyckats åstadkomma så mycket mer... jo förresten , vi åkte till sportaffären och inhandlade ett par nya promenadskor till mej. Så fort jag är bra i min axel/ nacke/ rygg tänkte jag börja promenera till jobbet igen och cykla , det är himla skönt men som sagt just nu har armen varit lite för "kort" för att nå fram till styret och det har varit jobbigt att gå eftersom det är"tungt" att bära när. man har ont. Nog om det... jag ska till kiropraktorn imorgonbitti kl 07.00 och jag hoppas att han kan hjälpa mej.... han har gjort det förut iaf.
Eftersom jag då ska upp tidigt en morgon till är det väl bäst att jag hoppar isäng NU!!

Kram

2 kommentarer:

  1. Guuud! vad fort det går för dig med stickningen.
    Ser verkligen fint ut. och du vet ju var den kan hamna om den inte passar ;). Tack för kommentaren på min blog! Ja jag blev nöjd. det är ju sommar nu!!

    SvaraRadera
  2. hej:D vad roligt att du vill vara med i min utlottning:D lycka till! /Linn

    SvaraRadera