söndag, oktober 24, 2010

Då har man varit på...

....ljusparty. Visst handlade jag lite... som vanligt kan man inte låta bli att handla. Lite te ljus och en liten katt att sätta ljusen i.
Har gjort färdigt pannbandet som en tjej beställde, lämnar det imorgon.

Sen fick jag en beställning på en tass handduk till en liten hund, mönstret hittade jag nånstans på nätet, vet inte riktigt var och kan inte hitta tillbaka, synd.  Men jag har iallafall gjort om färgerna lite så att det passar hundägaren. Den lilla godingen är svart och vit därav färg på handduk och broderi.
Det som ligger lite på tur just nu är fler par lovikkavantar, började idag  på ett par när  jag satt och "tittade" på som Jonas tränade fotboll,jag är  inte så sport intresserad så jag passade på att ta med mej garn och  stickor!!! Har inte tagit nån bild men de är lite gråbruna och jag har "nått" markeringen för tummen. Så fort dom är klara ska jag börja på ett par naturvita lovikka som är beställda .Det är roligt för det går ganska fort men grövre stickor, nackdelen är att garnet är så stumt så fingrarna blir lite ömma.( men det går ju över).

Kram

 

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där med att alltid ha stickningen med sig så man inte tröttnar.
    härlig blogg hit tittar jag gärna in igen.

    SvaraRadera
  2. Snygga grejer du gör! Ibland får man lida lite för hantverket!!! Kan man få beställa en hundhandduk av dig? Men i så fall ska det vara med matte. Trevlig fredagskväll/Anneli

    SvaraRadera