tisdag, juli 12, 2011

Idag blev det ...lite bad.

Jodå, men allra först, tidigt i morse blev det ett återbesök hos kiropraktorn...nu har jag en rejäl träningsvärk i ryggen ....! Men det går över. Sen blev det lite bad för "grabbarna", själv väntar jag ett par dagar för ryggen skull ( kan ju alltid skylla på den om det är kallt i vattnet). Sen åkte vi faktiskt till stället med stort M och litet c och fick några glas.....
 Väl hemma igen blev det lite vid symaskinen...ett par handdukar..... Yoda..... han är för gullig tycker jag.
 Här är han på krigsstigen.....Ev ska jag på en årlig loppis i början på augusti, jag var där för 2 år sedan och hade lite av mina handdukar och väskor med mej...och lite sålde jag...kanske blir det så i år igen.... Mats åket till det stället varje år, dom har en kväll innan loppiset som ett typ årsmöte sen grillar dom och fixar resten...så får man beställa bord och sälja om man vill. Det är alltid jätte trevligt där.
Och medan symaskinen går så stickar jag lite oxå.... några varv har det blivit ikväll oxå...jag hoppas att den snart blir klar...jag vill börja på nåt annat...!

Kram

3 kommentarer:

  1. Oj vad fräcka handdukarna blev. Sitter du bara och syr jag fattar inte vart mina dagar tar vägen. Var och besökte den nya affären Stoff & Stil i Göteborg i dag men dit skall man åka själv. Annars tror jag inte butiken överlever för det var för perfekt. Det skall se ut som en tygaffär inte en bild i Hus & Hem. För perfekt för mej.
    Må gott i vecka Hoffmansdesign

    SvaraRadera
  2. Häftiga handdukar.Och finfin kofta ? Kram Eva

    SvaraRadera