söndag, december 25, 2011

Albins sockor är nu färdiga....

..och han blev jätteglad. Nu behöver han inte frysa om "sina tassar"....
Idag blev det en lugn dag...Gubben jobbade i natt, slutade kl 07.00 imorse och fick sova fram till eftermiddagen. Själv vaknade jag inte förrän kl 10.30...så länge har jag nog inte sovit på ....jag vet inte när. Visserligen vaknade jag till vid 8 tiden men måste ha somat om.... inte likt mej....
  
När hela familjen kommit upp ur sängen och vi samlat oss lite, ätit de måltiderna som man nu behöver i juletider beslutade vi oss för att ta fram ett spel och göra nåt tillsammans....Var befann jag mej på 80 talet???? Inte en aning, grabbarna som är födda på 90 talet hade oxå lite svårt för frågorna men lite sent 90 tal kunde dom iallafall, dom hat nyligen läst om en del sånt i skolan. Ja, ja man lär så länge man lever men det blir nog "barn TP" istället...om jag ska ha en chans till vinst!!!! Vi funderar på ett "lagspel" till nyår.....vi får väl se vilket det blir.
Mina nya stickor håller jag på att prova, helt underbara att sticka med...ni får se bild imorgon...jag hag ju bara lagt upp och stickat ett par varv,...... Ha en fortsatt trevlig Jul Helg!!!!

                                                          Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar