måndag, februari 13, 2012

Måndag, sykväll....

..men så blev det inte......pga semester och sjukdom blev den inställd. Så jag tänkte att då får jag laga mina byxor iallafall...men det gjorde jag INTE!!!! Jag satte mej i fåtöljen efter maten och blev liksom sittande där....
Och vad gjorde jag då...?? Nästan ingenting....La upp maskorna till "Sonja" nr 2 och spelade wordfeud.....sannamina ord håller jag på att bli lite nördig av mej...det är väl roligare att spela med ett riktigt spel???? Näe faktiskt inte, det här är jättekul...måste bara ransonera mej lite och göra andra roliga saker oxå....Sticka vantar, sockor och annat nyttigt!!!!

Imorse när jag skulle skjutsa "gubben" till jobbet hände nåt konstigt...eller konstigt kanske inte är rätt men det hände nåt iaf....Jag hade inte sett att ena halvljuset var trasigt ....det brukar inte märkas förrän varningslampan i bilen "talar" om att en lampa är trasig. I allafall, när vi åkte förbi idrottsplatsen blev det alldeles mörkt omkring oss, klockan var då ca 06.15. Jag trodde att dom redan släkte .gatlyktorna.... kollade runt lite men ...nä inga gatlyktor släkta...inser att båda halvljusen är "slut". Ja, så då måste man ta sej till verkstan då...men jag började tidigt och då hade dom inte öppnat...sen fick jag hoppas på att jag skulle hinna dit innan dom stänger...det gjorde jag!!!! Fick hjälp att byta båda lamporna, killarna var jättetrevliga och besöket blev inte speciellt dyrt heller..... Så då kan man åka med lamporna lysande igen!!!

Kram

1 kommentar:

  1. Oj, vi spelar på Samsung både du och jag, men min är lite mindre och svart.
    Har haft problem idag med mottagningen på min så därför har det blivit lite dåligt spelat!
    Kram

    SvaraRadera