onsdag, mars 14, 2012

Lämna bil, hämta bil!!

Idag har vi hämtat hem sonens bil igen, han fixade det han skulle på skolan, han började på bilskolan och fick övningsköra med sin pappa...jag har nog inte  tålamodet att hjälpa honom med övningskörningen...där  har pappan bättre tålamod och lugn!!! Han börjar bli stor nu den lilla gossen...huuu och jag som är sååå ung, han är snart lika gammal som sin mamma tror jag : ).

 Sockorna växer lite till...idag har jag börjat på skaften och ....
.. plockat upp för hälen. Man hinner inte så mycket på kvällarna längre....det är ljusare ute och tiden försvinner bara och sen måste minstingen få hjälp med sina läxor och de 2 stora...ja dom ska ha 
hjälp med sitt.....
Men jag "jobbar" på...och snart...kommer det nåt roligt hem till mej....en ...ny...symaskin!!!!! Jag har beställt en.....Ruby...Husqvarna förstås....den kommer troligen nästa vecka...jag som ville ha haft den IGÅR!!!!!    Ja, ja man får ta fram tålamodet, vilket mode det nu är....jag har inte så gott om sånt iallafall...men jag hinner städa mitt lilla sy rum på 2 kvadrat...så jag hittar alla sakerna som tillhör min gamla maskin....väska till broderienheten och huven till själva maskinen...jag börja imorgon...kanske kan det bli lite, lite mer plats i det lilla, lilla rummet.....??

Kram

3 kommentarer:

  1. En ny symaskin är väl alltid något att fira och
    är det inre alltid så att man vill ha sakerna i går?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men visst är det härligt när kvällarna blivit ljusare igen. Bara det att man inte vill gå in ;-)
    Vad skoj, med en ny symaskin!!! Jag har just haft mina inlämnade för lite service, så nu fungerar det bra..............ett tag till.
    Inga märkvärdiga saker, men man vill ju att dom fungerar.
    Tack för din gulliga kommentar
    Ha en fin dag
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vid spännande! Jag hade också varit otålig.

    SvaraRadera