tisdag, april 10, 2012

Regn ute - "jobb" inne.....

..precis så blev det ikväll.
 Fick en beställning på lite handdukar och broderade morgonrockar...första handduken blev ett broderi från Danisov och needlework en läcker katt med ett glas i tassen....vad glaset innehåller?? Vet inte!
 Här blev det en present som Jonas ska ge bort, kalas igen!! Oh vad Jonas är påhittig och känner sina klasskamrater väl, en häst intresserad tjej, flera av tjejerna i hans klass är väldigt hästintresserade. Jonas är väldigt bestämd vad gäller motiv och färger...men han vet ju bättre än jag, det är ju dom som är tillsammans på skoldagar!!!
Ryggen på en morognrock....till en annan lite go tjej som gillar hästar....
..och till den goa tjejens mamma...ett motiv som...ja kankse stämmer det in eller oxå inte..   det beror väl på hur vi känner oss, vilken dagsform vi har. Jga tycker iallafall att motivet är vackert!!! Jag har själv handduk med det motivet och kan faktiskt identifiera mej med ett vackert motiv!!
 Spindlesockorna är på  gång...skaftet växer och snart blir det några varv resår innan jag maskar av och plockar upp för hälen.
Och sjalen som jag inte stickade igår eller förra dagen...den har jag gett min mamma idag, hon passar bättre i färgen än vad jag gör. Den värmer henne nu när det är så regnigt ute. 
Ja vilken tur att det regnade idag för då kunde jag få sitta vid symaskinen utan dåligt samvete ( har väldigt sällan dåligt samvete, inte ens ikväll kunde jag få det över handarbetandet)

Kram

3 kommentarer:

  1. Här sitter jag och läser vad du sysslat med och så är du inne hos mig och skriver!!!
    Sjalen är ju underbar!
    Jag känner så väl igen det där med klasskamrater som fyller år och deras kalas-presenter.
    Min Sannas klasskamrater talade om för henne vilka färger jag skulle sy deras pennfodral i!!!
    Snacka om företagsamhet och jag lydde!!!
    På tal om Sanna så tror jag nog mer att Twix liknar en Nordsvensk än Ardender i kroppsstorlek. Men du verkar kunna en del. var du också "hästbiten" som tjej?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken sjal !!!! Jädrans vad många maskor det måste vara. Nä dåligt samvete behöver du inte ha. Du är ju så flitig och många presenter gör du. Det är väl alldeles utmärkt och så välkommet.Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Wow! Den där sjalen gillar jag!! Dåligt samvete ska man inte ha, när man jobbar så flitigt som du! Det viktiga är väl att man gör det man mår bra av??
    Ha en fortsatt fin kväll.

    SvaraRadera