lördag, oktober 27, 2012

Nyss var klockan nästan ingenting......

..sen helt plötsligt blev det massor...för att snart blir nästan som vanligt igen. Vi får tillbaka "normaltiden" inatt!!! Så när jag vaknar imorgonbitti är jag alldeles utvilad...hoppas jag och känner mej duktigt "morronpigg"!! (vi får väl se imorgonbitti då)
 Igår kväll började jag på ett par  barnvantar...som blev klara idag. Ja, trådfästen tar jag som vanligt vid regn. Jag stickade dom 2 maskor förskjutet åt olika håll så att vantarna får ett kul mönster om man håller ihop händerna...om man som bar nu gör det.Tummarna visste jag inte riktigt hur jag skulle göra så dom blev enkelt randiga. Jonas blev lite sugen på vantarna men han har lite större händer så då får jag göra större vantar. Får se när det blir....
Jag skulle ju ha börjat med nåt i mitt nya garn...men så blev det inte. Det rör sej alldeles för mycket roliga saker i huvudet för att jag ska kunna bestämma mej...visserligen är det här garnet oxå ganska nyinköpt men inte det senaste. Jag kände för ett mönster ur Vantboken och då blev det denna...Backtrav. Rött är fin så bottenfärgen får bli röd.
Nu är det bäst jag lägger mej...så att jag verkligen ÄR utvilad imorgon.

Kram

2 kommentarer:

  1. Gillar din egna vantdesign!
    Kul!
    kram

    SvaraRadera
  2. Blir sugen på att sticka vantar när jag ser hur fina du gör!

    SvaraRadera