fredag, augusti 14, 2009

Måndag - Fredag!!!!

Oj vad det gick fort! Redan slut på arbetsveckan. Idag har jag varit hos kiropraktorn för min onda Axel/nyckelben.... vet ju inte riktigt vad som var fel. Men en liten inflammation och lite "kärvt" var det. Han är duktig han.... kiropraktorn. Tryckte lite och masserade och grejade och vips... den jobbiga värken är faktiskt borta men jag har väldig träningsvärk i musklerna nu. Idag har oxå Jonas haft visning av vinter kollektionen för små snögubbar.... Den nya vinteroverallen kom verkligen i tid..... nu väntar vi på snön så att vi kan testa om den funkar......

Plockat blåbär har vi oxå gjort idag...nu finns det ganska många omogna kvar men om värmen och solen visar sej rikligt så mognar dessa snart. Det är väldigt gott med dessa blåbär. Dom är väldigt stora, en del av dom. Amerikanska jätteblåbär. Kan baka med dom.....


Blåbärspaj är gott. Här har vi skivat lite jordgubbar på oxå. Smakade jättebra...grannen blev inbjuden det smakade bra för dom oxå.
Imorgon är det en stor hundutställning här i Nyköping, på Rosvalla... vi ska gå dit och kolla. Kanske finns vår favorit ras där... klart det gör men inte förrän på söndag. Bernersennen så klart!!!!!
Lägger in bilder senare om jag inte glömmer bort att kameran ska f följa med på utställningen. ( är väldigt glömsk ibland)
Trevlig kväll!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar