tisdag, augusti 31, 2010

Nu är nog hösten här.....

..för idag har det varit väldigt kyligt i luften. När Jonas gick till skolan imorse var det bara 8 grader. Visserligen lyste solen men den värmde inte så jättemycket just då.Resten av dagen blev riktigt skön, inte så varmt men solen fanns där ..... uppe på himlen.
Så... sjalen... jag stickar och stickar... har nog nåt problem i slutet på vissa varv. Ibland fattas den nån maska och ibland har jag nån för mycket men jag har lika många maskor på varje sida om "mitten" mönstret. Ändå så tror jag att det blir ganska lika i båda sidor.....

Här liknar det en JÄTTE mössa... men det SKA bli en sjal. Mönster rapport A är färdig och jag har just börjat på mönster B. Ja, det ska bli roligt att se hur den blir när den blir klar. ( Jag har varit och köpt mer garn...så jag ska kunna sticka nåt annat sen.... kanske benvärmare till vintern? Och lite annat. Fy på mej.)
Imorgon hoppas jag på mer sol, gärna lite värme oxå. Tänkte ta cykeln till jobbet!!! Lite motion måste man ha. Eller...??!!

Kram

5 kommentarer:

 1. Färgen e så himla vacker! Blir säkert urtjusigt!

  SvaraRadera
 2. Sjalen ser riktigt tjusig ut !! Jag kör med rätstickning på min sjal för då är det lätt att titta på teve också. Kram // Eva

  SvaraRadera
 3. Så fin i färgerna. jag längtar lite efter att sticka en sjal...

  SvaraRadera
 4. Det ser lätt ut när andra stickar sjalar och fina blir de också.
  Solen har lyst även här och det har varit varmt i den och jag önskar att jag varit ledig i eftermiddag så jag kunde ha suttit ute och stickat.
  Hoppas att dagen imorgon blir lika vacker

  SvaraRadera
 5. Jo, här är vädret likadant, kyligt på nätterna men sköna dagar. Sjalen blir verkligen jättesnygg i det garnet!

  SvaraRadera