onsdag, juni 29, 2011

Helt fantastiskt!!!

Inatt har jag sovit HELA natten utan att vakna av att jag måste vända mej, kiropraktorn gjorde ett j..la bra jobb. Hoppas bara att det håller i sej ett tag. Fortfarande har jag visserligen lite träningsvärk men det går väl över snart...det brukar det göra. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, det är 2 dagar och nästa vecka kvar..sen börjar semestern!! och det behöver jag ha..( min familj oxå)
Så jag har faktiskt tagit det väldigt lugnt idag oxå...tittat på mönster och och letat efter mönster...att man aldrig lär sej att lägga allt på samma ställe... Iallafall så hittade jag en stickad sjal med ett fint hålmönster i...det ska jag använda!! Jag har stickat mönstret förut. Nu har jag lagt upp till ett bakstycke, den andra toppen som jag håller på med är inte så kul.... jag kommer likson  inte överens med mönstret, men den få ligga så länge. Jag börjar alltså på en ny topp och kollar hur det blir....jag använder beskrivningen till den gamla toppen för mått odyl men stickar ett annat hålmönster.....ja ja vi får väl se hur det blir... nu blir det iaf sängen.

Kram

2 kommentarer:

  1. Skönt att du har blivit bättre.
    Och visst är det härligt att längta till semestern? Jag har 2 dagar kvar att jobba sen har jag 14 dagars semester. Har 2 veckor kvar men innan jag får dem ska jag jobba i 2 veckor.
    Hoppas att vädret håller i sig och vi får sol och uppehåll.
    Ha en skön och trevlig torsdag önskar Paradiset Kaos

    SvaraRadera
  2. Åh det var en himla bra kiropraktor! Så skönt det måste vara att inte ha det där "molandet"...

    Ja tänk vad man letar och letar ibland...undrar vem som flyttar på grejerna?
    ;-)

    SvaraRadera