torsdag, september 29, 2011

Efter en lång arbetsdag....

och ett lite besök på en speciell snabbmatsrestaurang...for vi till affären...
 ..för att köpa hem mjölk!!! Det går åt mycket mjölk hos oss.... Javisst ja, glömde att mitt röda garn till vantarna nästan tagit slut och jag behövde ett nystan till för att kunna slutföra mina hundtandvantar. Dom hade det på affären oxå...till utförsäljning!!! Normalt kostade garnet 25 kr nystanet...jag tog mitt röda nystan och "blippade" med scannern och då står det att nystanet kostar 10 kr.....jag kan säga att jag behövde nog mer än ett nystan rött ( 18 nystan i olika färger)!!! Det är 100 procent ull. FYND!!!!! Skönt och lätt att sticka med.
 Sen framme vid kassan hittade jag en tidning...inte bra.. mycket snyggt fanns det i den...bla ett par knästrumpor i mönsterstickning som jag blev lite sugen på....vi får väl se om det blir sockstickning blandat med vantar sen..
Jag hann sticka lite på vantarna oxå, vilken tur att jag köpte det röda garnet...annars hade det bara blivit  en och en halv vante utan tummar...och det går ju inte.....

Kram

3 kommentarer:

  1. DE ÄR SÅ "INNITUSAN" SNYGGA DESSA VANTAR!
    Nu är boken beställd, men jag undrar om jag kommer att kunna prestera så som du gjort!
    Vad hette garnet som du fyndade?
    Har nog inget bra vantgarn hemma.
    Tack för all inspiration!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Maja. Vantarna är riktigt snygga!
    Det är bara att gratulera till rea fyndet.

    SvaraRadera
  3. Kul med de billiga garnerna. Men trist att city gross slutar med garn. Idag var jag på där och fick med mig en del billiga nystan jag också.

    SvaraRadera